e
+46732423444 info@haffi.se

Företagsstöd

Ett annat namn på konflikt är utveckling

De allra flesta företag eller andra organisationer står emellanåt inför olika arbetsrelaterade situationer som kan vara svåra att hantera. Det kan vara en situation som uppstår plötsligt eller som har funnits en längre tid men, kanske inte har kunnat lösas med olika insatser.

Men, det kan också handla om coachande samtal för att få medarbetare att utvecklas i sin roll.

Ofta kan det även handla om att den person det berör vill kunna tala med någon utomstående för att kunna tala helt öppet men, under min tystnadsplikt.

Skälen till varför ett företag söker hjälp för att stötta sina medarbetare, eller sin ledningsgrupp, kan alltså vara många men kan tex handla om

Förändringsarbete inom företaget
Alkohol-, spel- eller drogproblematik
Konflikthantering
Utmattning och förebyggande av utmattningssyndrom
Svåra samtal
Coaching samtal
Med min tjänst Personalstöd så kan ditt företag eller ledningsgrupp få hjälp med samtal kring ovanstående. Jag arbetar främst inom Uppsala och dess närområden men, finns även tillgänglig för andra områden inom Sverige efter överenskommelse.

Är du intresserad av att veta mer. Boka ett samtal med mig i 30 minuter helt utan kostnad antingen via telefon eller Zoom så vi kan  diskutera vad just du  eller ditt företag behöver. Mig kan du lättas nå med att skicka ett sms på 0732423444 eller skicka ett mail till mig på info@haffi.se

Välkommen