e
+46732423444 info@haffi.se

Grundkurs i mental träning

Upptäck dina fantastiska resurser 

Här nedanför kan ni se vad som finns för kurser inom ämnet mental Träning 

Vad är Mental Träning?

Mental träning är en metod för personlig utveckling som fokuserar på att träna sinnet. Till skillnad från vad många tror, handlar inte mental träning om mental ohälsa, utan om att stärka den mentala hälsan och förmågan. Det är en process där vi blir mer medvetna om våra tankar och känslor och lär oss tekniker för att positivt påverka vårt välmående och våra prestationer.

För Vem?

Denna träning är för alla som är intresserade av personlig utveckling. Oavsett om du är en professionell atlet som vill förbättra dina prestationer, en ledare som vill utveckla ditt ledarskap, eller någon som helt enkelt vill lära sig hantera stress bättre och öka din livskvalitet, är mental träning ett kraftfullt verktyg för dig.

Hur fungerar det?

Genom att utnyttja olika tekniker såsom visualisering, målprogrammering och avslappningsövningar, hjälper jag dig att ta kontroll över dina tankar och känslor. Detta bidrar till ökat självförtroende, bättre stresshantering och stärker din förmåga att nå dina mål. Jag stödjer dig genom denna process, med en solid grund i de vetenskapligt beprövade metoderna utvecklade av Dr. Lars-Eric Uneståhl och Uneståhl Education.. Räkna med resultat

Varför Mental Träning?

Det unika med mental träning är dess förmåga att effektivt förbättra både ditt mentala och fysiska tillstånd. Över tre miljoner svenskar har redan upplevt dess positiva effekter, vilket visar på dess effektivitet och mångsidighet. Mental träning är inte bara för de som söker efter prestationstillväxt utan för alla som önskar ett mer harmoniskt och tillfredsställande liv.

Som din mental tränare strävar jag efter att demystifiera mental träning och göra dess fördelar tillgängliga för dig. Jag ser fram emot att vara en del av din resa mot ett rikare och mer fulländat liv. Varmt välkommen att utforska hur mental träning kan förändra ditt liv till det bättre

Här kan du se de kurs alternativen som vi kan erbjuda dig  som vill lära dig mental träning 

Introduktion till mental träning. Gratis Privat session 

Grundläggande kurs i mental träning

Fördjupad Mental Träning

Master i Mental Träning – Professionell Nivå

Introduktion till Mental Styrka: Gratis Privat Session

Vad du får: Denna 30-minuters privata session erbjuder en unik introduktion till mental träning via Zoom. Under sessionen kommer vi att utforska mental träningens process: Vad innebär det, och hur genomförs det? Detta är en fantastisk möjlighet för alla som är intresserade av att förstå grunderna i mental träning och dess tillämpningar.

För vem: Sessionen är öppen för alla som är nyfikna på mental träning och vill upptäcka dess många fördelar. Oavsett om du är helt ny inom området eller redan har en basförståelse och önskar fördjupa dina kunskaper, är du välkommen att delta.

Innehåll: Vi kommer att ge en grundläggande översikt över mental träning, inklusive dess principer och metoder. Du kommer att lära dig hur mental träning kan tillämpas i olika aspekter av livet, från personlig utveckling till yrkesmässig förbättring. Denna session är designad för att ge dig en solid grund att bygga vidare på i din resa mot mental styrka.

Grundläggande Kurs i Mental Träning

Investeringskostnad: 3.800 kr ink moms 

Vad du får: Denna kurs erbjuder två interaktiva lektioner, vardera 75 minuter långa, via Zoom. Mellan lektionerna, som är schemalagda med minst två veckors intervall, kommer du att tilldelas hemuppgifter samt tillgång till ljudfiler för att stödja din mental träning hemifrån. Genom detta format får du både kunskap och praktiska verktyg för att aktivt arbeta med din mental träning på egen hand.

För vem: Kursen är utformad för individer som är redo att påbörja sin resa mot en förbättrad självbild och skapa en tydligare målbild. Den är idealisk för de som önskar fördjupa sin förståelse för personlig utveckling och stärka sin mentala grund.

Innehåll: Kursen täcker grundläggande övningar och tekniker inom mental träning, med ett särskilt fokus på hur dessa kan tillämpas i det dagliga livet för att främja personlig utveckling. Genom praktiska metoder lär du dig att förbättra din mentala välbefinnande och utveckla en verktygslåda av strategier för att hantera livets utmaningar mer effektivt. Med en tydlig struktur för självständigt arbete får du de verktyg som krävs, men det är upp till dig att utföra arbetet och uppnå dina mål.

Fördjupad Mental Träning

Investeringskostnad: 7,200 SEK

Vad du får: Detta omfattande program består av fyra detaljerade lektioner, varje lektion 75 minuter lång, genomförda via Zoom. Programmet är designat för att ge dig möjlighet till djupgående praktik, komplett med hemuppgifter som stödjer din lärandeprocess. Lektionerna är fördelade med minst två veckors mellanrum, vilket ger dig tid att absorbera och praktisera det du lärt dig.

För vem: Detta program är utvecklat för de som strävar efter att fördjupa sin förståelse och intensifiera sin praktik av mental träning. Det riktar sig till de som är redo att engagera sig i en omfattande process för att utveckla sin självbild och målbild, samt förbättra sina känslor och attityder enligt SMAK-faktorerna. Genom programmet kommer du att få stöd i att skapa en stark och positiv målbild, samt lyfta din självbild till nya höjder.

Innehåll: Programmet erbjuder avancerade metoder och tekniker för att bygga upp en robust inre styrka och effektivt hantera de utmaningar som vardagen för med sig. Genom en djupgående och praktisk approach kommer du att lära dig att integrera dessa metoder i ditt dagliga liv, vilket leder till en bestående förändring och förbättring av din mentala och emotionella välbefinnande.

Master i Mental Träning – Professionell Nivå

Investeringskostnad: 14,200 SEK

Vad du får: Kursen innehåller nio individuella 60-minuters lektioner via Zoom, med lektioner planerade med minst två veckors mellanrum. Detta upplägg är skapat för att ge dig en djupgående och personlig erfarenhet, anpassad för att förse dig med de färdigheter och insikter som behövs för att effektivt möta och växa genom personliga utmaningar.

För vem: Detta är kursen för dig som är redo att verkligen ta tag i dina problem och växa i din roll som medmänniska, oavsett tidigare erfarenheter eller kunskapsnivå. Ingen förkunskap krävs för att delta. Om du är motiverad att utforska och övervinna personliga utmaningar och vill lära dig strategier för att leva ett mer harmoniskt liv, är detta programmet för dig.

Innehåll: I detta program fokuserar vi på en grundlig analys av personliga rädslor och bekymmer, med avancerade strategier och tekniker för att effektivt hantera dessa. Vi följer SMAK-faktorerna (Självbild, Målbild, Attityd, Känsla) som grund för kursinnehållet, vilket ger en strukturerad vägledning genom processen att möta och lösa konflikter, samt främja personlig och emotionell utveckling. Genom att aktivt engagera dig med dessa koncept, kommer du att upptäcka nya sätt att förbättra din interaktion med omvärlden och skapa en tydligare och mer uppnåelig väg mot dina må

Är du intresserad av att veta mer. Boka ett samtal med mig i 30 minuter helt utan kostnad antingen via telefon eller Zoom så vi kan  diskutera vad just du  eller ditt företag behöver. Mig kan du lättas nå med att skicka ett sms på 0732423444 eller skicka ett mail till mig på info@haffi.se

Välkommen