e
+46732423444 info@haffi.se

Våra möjligheter

                                                                                                      Hej kära läsare.

I skrivande stund har jag precis lagt ut min nya hemsida  samtidigt som jag har börjat med mina kurser inom ämnet personlig utveckling. Jag har beslutat nu att börja skriva om en serie av  tankar  om vårt liv. Mina tankar är erfarenhet, kunskap och kompetens som jag har fått från mina utbildningar, från vetenskapen och från kloka gummor och gubbar under min färd i livet.

I livet kan vi säga att vi får  får vi massa projekt som vi ska ta oss igenom. Vissa projekt är enkla och lätta andra kan vara lite svårare men sedan kan komma väldigt tunga och svåra projekt som vi behöver extra hjälp till att genomföra. Det kommer att bli både medgångar och motgångar. Så kommer det att bli hela vägen tills vi lämnar detta jordeliv. Tyvärr kan vi inte välja vilka projekt kommer till oss men vi kan alltid välja både inställning till projektet och attityd till det hela. På så sätt gör det att allting blir enklare om vi har rätt attityd och inställning.

Alla har vi  en stark längtan att må bra och vi kan ju alltid välja vårt mående med  hjälp av inställning och attityd .

Vi åker ofta igenom livet i ilfart på en autopilot och följer medströms alla andra när vi inte har lyssnat inåt till oss själva och använt våra fantastiska resurser som har själva.

Som hjälp på vägen kan vi ställa oss några själv coachande frågor

  1. Vem är jag?
  2. Vad vill jag göra med mitt liv?
  3. Vad har jag för drömmar som jag vill uppnå?
  4. Vilka värderingar har jag?
  5. Vilka är mina styrkor?

Jag kommer under hela detta år och nästa att skriva regelbunden blogg artiklar  som kan hjälpa läsaren att göra en förändring i sitt liv om så önskas. Det kanske blir att läsningen kan inspirera eller motivera läsaren till något bättre än det är i dag.

Ha en bra dag

Glädjebankens logotype

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Här kan du få inspiration till utveckling

You have Successfully Subscribed!